JuWaKa 2017

JuWaKa

Samen met een aantal andere groepen uit de RA4 regio maken we er een speciale afsluiter van het jaar van speciaal voor de Junior wacht of in ons geval de leden van 9 tot en met 12 jaar oud.

Voor meer informatie zie: http://www.ra4.nl/ vervolgens het kopje activiteiten.

Het JuWaKa zelf

Er is een moord gepleegd op het eiland en daarom is er een crime scene afgezet. De politie heeft de kinderen gevraagd om te helpen maar daarvoor moesten ze eerst laten zien dat ze over de juiste vaardigheden beschikken. Door het doen van een aantal posten zoals: een bootcamp, vingerafdrukken maken, geheimschrift lezen, EHBO vaardigheden laten zien. Braps Lam is ontvoerd en ze moeten getuigen gaan zoeken ondervragen, uiteindelijk hebben ze een kaart met de locatie van de ontvoerde en kunnen ze hem bevrijden. De volgende dag moesten de kinderen verder zoeken naar clues om de dader te achterhalen en in de middag is de dader genaamd Cees Kloost opgepakt en was het kam voorbij.

Beschermd gedeelte

Om de foto's en video's te kunnen bekijken moet je inloggen. Wil je de foto's en video's kunnen bekijken en heb je de inloggegevens niet of ben je ze vergeten? Stuur dan een mailtje naar Thomas@waingunga.nl of laat een berichtje achter via het contactformulier

Dit vind je misschien ook leuk...

Terug naar boven