Sponsoring

Wil jij de Waingunga gratis sponsoren?

Hoe werkt dat dan?

Iets online kopen, hetzelfde betalen en toch Waterscouting Waingunga helpen? Dat kan via SponsorKliks.com. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
Of je nu rechtstreeks OF via de site van SponsorKliks.com naar Coolblue.nl gaat, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Coolblue een commissie uit en profiteert Waterscouting Waingunga hier direct van!

Begin ook met gratis sponsoren! Via de link kun je alle deelnemende webwinkels zien. Enkele voorbeelden:

  • Thuisbezorgd
  • Bol.com
  • Coolblue
  • ANWB
  • MediaMarkt
  • Booking.com
  • En nog veel meer!

Meer informatie over sponsorkliks (klik)?

Grote Clubactie

Om onze leuke en leerzame zeil-zaterdagen te kunnen blijven aanbieden doen wij mee met de Grote Clubactie. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas.

De start van de landelijke lotenverkoop is elk jaar in september. De loten zijn te koop bij een van onze leden of via deze website (klik). Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Onze sponsors

Waingunga zonder sponsoren is als een een mooie zaterdag zonder wind, dan kunnen we niet zeilen. Omdat deze sponsors ons helpen kunnen onze leden op de zaterdag altijd genieten van leuke spellen en goed werkende materialen, zowel op het water, als op de kant. Ook hebben we een paar sponsors die niet (alleen) in materiaal maar in service helpen zoals het onderhoud van onze sloep en sleper! Wij zijn onze sponsoren dan ook zeer dankbaar!

In de zijbalk aan de linker kant kun je ze allemaal vinden!

Terug naar boven