Agenda

Op deze pagina staan al onze activiteiten en kampen.

2 september 2023
 • [ZV] RA4 zeilwedstrijden

  2 september 2023

  [Zeeverkenners] Tijdens deze dag nemen we het op tegen de andere scouts uit de regio. Natuurlijk om die prachtige prijzen binnen te slepen, maar de 1e t/m de 5e plaats classificeren zich ook voor de Landelijke Scouting Zeilwedstijden (LSZW) in Harderwijk. Die wedstijden zijn op 23 en 24 september.

  Gezien zeilen een teamsport is en de boot voldoende personen nodig heeft om mee te mogen doen, wordt er verwacht dat iedereen er deze dag is. De tijden en verzamel locatie zullen nog worden gecommuniceerd, maar ga ervan uit dat dit een lange dag zal worden.

  Bekijk meer details

22 september 2023
 • [ZV] LSZW

  22 september 2023  16:30:00 - 24 september 2023  17:00:00
  Waingunga Zeeverkenners, Bizetpad 1, 2324 JP Leiden, Nederland

  [Zeeverkenners] Er zijn afgelopen weekend prijzen gewonnen en daarmee kwalificaties behaald bij de regionale zeilwedstrijden (RA4)! Dit betekent dat onze leden in 2 boten mogen strijden tijdens de Landelijke Scouting Zeilwedstijden (LSZW) in Zeewolde.
  We organiseren hiervoor een speciaal kamp van 22 t/m 24 september. We beginnen vrijdagmiddag (22 september) om 16:30 bij de gymzaal. Mocht dit niet haalbaar zijn laat dit dan aan mij weten. Dan kijken we naar een oplossing 🙂
  Zondag zullen we na de prijsuitreiking zo snel mogelijk vertrekken. Verwachting is dat we tussen 16:00 en 18:00 weer bij de gymzaal zijn. Via de WhatsApp groep houden we jullie op de hoogte van de actuele aankomsttijd.

  Aanmelden kan via de bekende link: www.waingunga.nl/aanmelden en kies "Landelijke Zeilwedstrijden 2023". De kosten bedragen €45. In verband met de nodige voorbereidingen is de inschrijving geopend t/m 11 september.

  Paklijst:

  - Slaapzak
  - Luchtbed / matje
  - Luchtbed pomp
  - Lange en korte broeken
  - Ondergoed en extra paar sokken
  - Groepstrui
  - T-shirts
  - Warme truien
  - Regenkleding
  - Laarzen / extra paar schoenen
  - Zaklamp
  - Tandenborstel, tandpasta en andere toiletartikelen

  We zijn nog opzoek naar een (mogelijk zelfs 2) chauffeur(s) die ons vrijdag en zondag heen en/of weer kan/kunnen rijden naar het Scoutlinglandgoed Zeewolde. Daarnaast zijn wij nog opzoek naar een auto met trekhaak om de boten per trailer naar Zeewolde te kunnen vervoeren. Mocht u het leuk vinden om ons te helpen en om het Scoutinglandgoed in Zeewolde te zien, dan horen wij het graag! Alvast dank 🙂

  Voor meer informatie over LSZW zie: https://lszw.scouting.nl
  Voor de andere leden is er dit weekend geen opkomst.

  Bekijk meer details


Deze agenda kan je makkelijk toevoegen aan je eigen agenda. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer er een activiteit is! Hoe je de agenda kan toevoegen aan je eigen agenda wordt uitgelegd op de volgende pagina’s:
Klik hier voor de: Google agendaApple agenda of Outlook agenda.
Dit is de link van de agenda: https://calendar.google.com/calendar/ical/c_cg8rdmgom13beickk5bqgab1r4%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Terug naar boven