Lasergame geweren verhuur

Lasergame geweren verhuur, we verhuren 10 of 20 lasergame geweren en 8 targets/capture points aan andere scoutinggroepen! Lasergamen is een geweldige activiteit om lekker te kunnen rennen en op elkaar te schieten. Deze geweren kunnen overal gebruiken worden, zowel binnen als buiten. Ideaal als je een kampthema wil aanvullen met een heel erg interactief spel of een keer weer eens iets anders wil doen.

Wat kan ik er mee?

De lasergame geweren zijn bedoeld voor iedereen, voor jong (vanaf 7 jaar) en oud. De lasergame geweren gebruiken 4 x AA batterijen (er wordt een beperkt aantal extra meegeleverd). Bij deze lasergame geweren kan je een aantal dingen doen:

  • Je kan binnen of buiten spelen.
  • Je hebt geen limiet aan het aantal keren dat je mag schieten.
  • Je kan verschillende soorten munitie kiezen.
  • Je kan een schild aan of uit zetten om minder snel je levens te verliezen.
  • Je kan je kleur instellen, let op er is een maximaal aantal 4 kleuren, dit betekent dat je met maximaal 4 teams tegen elkaar kan spelen.
  • Er zijn meerdere spel mogelijkheden. Deze spellen zullen bij het ophalen uitgelegd worden, ook worden de spellen bijgeleverd.

Hoe kom ik aan lasergame geweren?

Per 10 lasergame geweren betaal je 50 euro per dag.
Per lasergame geweer betaal je 6 euro per dag per geweer.
We hebben ook capture points, deze capture points kunnen we er op verzoek bij doen voor 2 euro per 2 capture points.
De geweren dienen wel afgehaald te worden op een afgesproken tijd in Leiden aan de Bizetpad 1, 2324JP. Bij het afhalen kan alleen contant betaald worden.

Verdere functies van de geweren zullen bij het ophalen worden uitgelegd. Interesse? Vul dan onderstaand formulier in. Voor vragen over de geweren of andere vragen, neem dan contact met ons op via de contact pagina (klik).

  • Vul de dag in dat je de geweren wil huren, wil je ze meer dan 1 dag huren dan is dit de start datum (eerste dag)
  • Laatste dag dat je de geweren gaat gebruiken.
    Door dit aan te vinken ga je akkoord dat bovenstaande informatie word opgeslagen en gebruikt mag worden om contact op te nemen.
Terug naar boven